Промоција на водичот „Здравствени акциони планови за топлотни бранови“

Промоцијата ќе се одржи во конференциската сала на Републичкиот завод за здравствена заштита, на 23 декември 2008 година, со почеток во 11.00 часот, а промотор ќе биде Асс. д-р Владимир Кендровски 

Локација: Институт за јавно здравје